Get Adobe Flash player

Újabb üdülési pályázatok az Erzsébet-program keretében

A pályázati létszámkeret kimerüléséig, de legkésőbb 2018. január 19-ignyújthatnak be pályázatot az öregségi nyugellátásban részesülő, 60. életévét betöltött személyek, akiknek rendszeres, a 2017. évre megállapított havi teljes összegű ellátásuk nem haladja meg a 147.000 forintot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkeznek.

Pályázatot nyújthatnak be továbbá a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok, valamint a fogyatékossággal élő pályázók, szintén a fenti határidőig.

Nagycsaládos pályázók 2018. január 15-től a pályázati létszámkeret kimerüléséig, de legkésőbb 2018. március 2. napjáig pályázhatnak.

Részletesebb információk a pályázatokkal kapcsolatban az erzsebetprogram.hu oldalon, a pályázatokkal és a benyújtással kapcsolatban információt, segítséget kérhetnek a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat helyi irodájában (Dózsa György út 77., faház) is ügyfélfogadási időben.

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 800-1100 és 1300-1500

Kedd: 800-1200

Szerda: 800-1200

Csütörtök: 1300-1500

Péntek: 800-1100

Tájékoztatás a fenyőfagyűjtés rendjéről

Az FBH-NP Nonprofit KFT ezúton kívánja tájékoztatni a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. január hónapban 2 alkalmas díjmentes fenyőfa begyűjtést szervez Érsekcsanád Község területén.

A fenyőfákat az ingatlan előtti közterületre szíveskedjenek kihelyezni a gyűjtési napon reggel 7 óráig és az elszállításidőpontjáig az ingatlan előtt kint hagyni, oly módon, hogy azt a begyűjtést végző gépjármű meg tudja közelíteni és kézi erővel mozgatható legyen.

A fenyőfák aprítás és komposztálás után hasznosításra kerülnek. Az elkészült komposztot a Tisztelt Érdeklődők a Regionális Hulladéklerakókban (Vaskút, Kiskunhalas, Felgyő) beszerezhetik.

Fenyőfabegyűjtés időpontjai:

Érsekcsanád

január 8., 22.

                                                                                                                             FBH-NP Nonprofit Kft.

Karácsony 2017.

 

Az Érsekcsanádi Német Nemzetiségi Önkormányzat képviselő-testülete áldott, békés ünnepeket és boldog új esztendőt kíván mindenkinek!

 

Minden kedves lakótársunknak kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván a Mozgáskorlátozottnak Egyesülete!