Get Adobe Flash player

"70 maraton a Dunáért" - Érsekcsanádra érkezett Hidvégi-Üstös Pál

Hidvégi-Üstös Pál a 3 hónapos "70 maraton a Dunáért" program keretében a Duna völgyét futja végig a Fekete erdőtől a Fekete tengerig. A tervek szerint Kb. 3000 kilométert fog megtenni 70 nap alatt és naponta legalább egy maratonnyi távot fut. 2017. október 25-én a délutáni órákban érkezett Érsekcsanádra az érsekcsanádi Bíber János Általános iskolához, ahol igazgató asszony várta az iskolás gyermekekkel. Itt Hidvégi-Üstös Pál egy rövid tájékoztatót tartott a Duna völgyének legfontosabb üzeneteiről és minden gyermek kapott tőle egy emléklapot. A búcsú után több gyermek is volt, akik kerékpáron vagy futva kísérték egy ideig Pált Baja felé.

Fotók: Geiger Zoltán, további képek a képgalériában.

Érsekcsanádi KSKE felhívása

Ezúton értesítem a kedves érdeklődőket, hogy 2017. novemberében fotball gyermek utánpótlás csapat indítását szervezzük Érsekcsanádon, Kovács Gergő érsekcsanádi gyökerekkel rendelkező, diplomás testnevelő és edző vezetésével.  

Szeretettel várjuk a 2010-2011-2012-ben született gyermekeket vidám kis csapatunkba. A jelentkezési lapok átvehetők a Bucó Halboltban. Kérdésekre is szívesen válaszolok személyesen vagy telefonon. 06-70/ 436 - 0100

Tisztelettel:

Csősz Lajos Csaba

5 éves az Érsekcsanádi Katolikus Karitász

„Ha a szeretet szolgálatában álltok, nem lesz hiányotok az örömben.” (Don Bosco)

2012. április 2-án 14 fővel alakult meg az Érsekcsanádi Katolikus Karitász Hahn Gábor vezetésével. A karitász tagjai szentmisével emlékeztek évfordulóra 2017. szeptember 2-án a katolikus templomban, ahol hálát adtak az elmúlt 5 év eredményeiért. A misén részt vett Szántó Ambrus a Kalocsa Főegyházmegyei Katolikus Karitász vezetője, aki Hahn Gábor elmúlt 5 évet érintő bevezetője után köszöntötte a jelenlévőket.

Bővebben: 5 éves az Érsekcsanádi Katolikus Karitász

Sportfejlesztési program jóváhagyása - 2017.

A támogatási igazolás kiállításának feltételét képező sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló eljárással kapcsolatban az Érsekcsanádi Községi Sportkör Egyesület sportfejlesztési programjának szakmai tartalma, illetve annak költségvetése jóváhagyásra került.

Az ezzel kapcsolatos dokumentum megtekinthető itt.