Get Adobe Flash player

Befejeződtek az útépítési munkálatok az ipari terület fejlesztése pályázaton

Szeptember hónapban befejeződött az útépítés második üteme az „Ipari terület fejlesztése Érsekcsanádon” c. projektben, így a teljes tervezett útépítés megvalósulhatott.

A területen óriási szintkülönbségeket kellett áthidalni (jellemző, hogy a Tojótelepi útra való kijárat az üzemek között 4 méterrel van magasabban, mint a Meggyfa utcai kereszteződés, sőt az úttest bal és jobb oldala között is van ahol több, mint 1 méter a különbség), s közben a csapadékvíz biztonságos elvezetését is megoldani.

A képviselő-testület a lapzárta után tartja ülését, ahol téma lesz a forgalmi rend kialakítása, figyelembe véve az út állapotának megtartását, a biztonságos közlekedést és az ott élők érdekeit is.

A pályázatban még egy útburkolattal kapcsolatos munka van, a Széchenyi utca 51. sz. főút – Zrínyi utca közötti szakaszának felújítása. Erre a kivitelezővel megkötöttük a szerződést, a munka elvégzésére  45 napja van. A tájékoztatása szerint a munkát az időjárás függvényében október 10-11-én szeretné elvégezni.

Share