Get Adobe Flash player

Könyvtári hírek - 2019. november

Kedves Olvasóink!

Ebben a formában már nem láthatjuk régi könyvtárunkat. 

Átmenetileg új helyre költöztünk, de nem messzire! A felújítás idejére, a könyvtárral szembeni orvosi rendelő, utca felőli termében rendezkedtünk be.  Az állomány 2/3-a most ugyan bedobozolva van a felújítás idejére, de a teljes ifjúsági- és gyermekirodalom, a szakirodalom valamint a szépirodalom újabb beszerzései megtalálhatók az új helyen is. Bízunk, benne mindenki talál kedvére való olvasmányt, ha még sem, pár nap alatt elkérjük könyvtárközivel a megyei könyvtárból, ahogyan eddig. Változatlan nyitva tartással és szolgáltatással várunk minden érdeklődőt!

Kedves Lakosság!

Abban szeretnénk a segítségüket kérni, hogy legyenek szívesek hívják fel idősebb rokonaik, szomszédjaik, ismerőseik  figyelmét a könyvtár  „Könyvet házhoz” szolgáltatására. Ez a szolgáltatás regisztrációhoz kötött, amit a helyszínen (a szolgáltatást igénylőnél) ki tudunk tölteni és utána bármely kölcsönözhető dokumentum (könyv, hangos könyv, CD, DVD), illetve folyóirat kölcsönzésére jogosult a felhasználó. Ha tudnak olyan lakótársukról, aki mozgáskorlátozottsága vagy egyéb akadály miatt nem tudja igénybe venni személyesen a könyvtár szolgáltatásait, kérjük, jelezzék ezt a lehetőséget és már repülök is a könyvekkel! (Na, jó, bicajon, autóval vagy gyalog közlekedem! J)

A „Könyvet házhoz” szolgáltatás, célja az esélyegyenlőség megteremtése az otthonukhoz kötött, mozgásukban korlátozott, beteg vagy idős olvasók számára a könyvtári könyvek házhoz szállítása révén.

Segítségüket köszönjük!

Köszönettel a könyvtár dolgozói: Katz Erika és Thuránszkyné Eszes Andrea könyvtáros


 

Share