Get Adobe Flash player

A településkép védelméről szóló rendelet módosításának partnerségi véleményezése

Tisztelt Lakosság, Partnerek!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy Érsekcsanád Község Önkormányzata Képviselő-testülete a településkép védelméről szóló 23/2017. (XII. 19.) számú rendeletének módosítását kezdeményezte.

A rendelet módosítása során gondoskodni kell a széleskörű társadalmi bevonásról és a nyilvánosság biztosításáról, a polgármester a rendelet-tervezetet partnerségi véleményezésre bocsátja.

Érsekcsanád Község Képviselő-testülete 2019. december 12-én, csütörtökön 17:30 órai kezdettel lakossági fórumot tart a Művelődési Házban (Érsekcsanád, Hunyadi u. 17.), ahol a településkép védelméről szóló rendelet tervezete ismertetésre kerül.

A véleményezési dokumentáció megtekinthető az interneten a www.ersekcsanad.huoldalon, valamint az Érsekcsanádi Polgármesteri Hivatal (Érsekcsanád, Dózsa Gy. út 77.) műszaki irodájában ügyfélfogadási időben.

Az esetleges észrevételeket, javaslatokat a lakossági fórumon szóban, illetve a lakossági fórumtól számított 8 napon belül postai levélben a polgármesternek címezve a 6347 Érsekcsanád, Dózsa Gy. út 77. címre, elektronikusan a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, vagy szóban a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási idejében lehet megtenni.

Felső Róbert

polgármester       

A rendelettervezet megtekinthető itt.

 

Share