Get Adobe Flash player

Képviselői látogatás az Ablakbarát Kft-nél

Az önkormányzat pályázatot nyújtott be az ipari terület fejlesztésére. Ez vonatkozik a bővítésére, közművesítésére, és jobb megközelítésének javítását, valamint traktor vásárlását.

A képviselő-testület fontosnak tartja a vállalkozókkal való állandó kapcsolattartást, így a napi munkán, a vállalkozói pályázatokban való együttműködésen és a rendezési terv megfelelő módosításán túl több vállalkozás meglátogatása is napirenden van.

Az elmúlt időszakban a helyszínen tájékozódtunk a Kenyeres Gabona Kft. és a Horváth Bútor Kft. terveiről, júniusban pedig az Ablakbarát Kft. új csarnokát tekintettük meg.

A múlt havi cikket követően több vállalkozás is jelezte, hogy szívesen mutatja be terveit, műhelyét, fejlesztési céljait a képviselő-testületnek. Minden ilyen vállalkozást igyekszünk felkeresni havi beosztásban, hisz nekünk is fontos, hogy teljes képet kapjunk az érsekcsanádi vállalkozások életéről.

Nagy örömünkre már van érdeklődés az ipari területen történt bővítés iránt. Jelenleg az út kialakítása és a művelési ág váltása van folyamatban, konkrétan tárgyalni csak ezután tudunk majd az érdeklődőkkel.

Felső Róbert

polgármester

Share