Get Adobe Flash player

Megszépült a hivatal környezete

 

A visszajelzések szerint nagyon tetszik a lakosságnak a hivatal előtti kert átalakítása.

 

Amint az közismert, a képviselő-testület az itteni emlékmű áthelyezéséről döntött a Megemlékezések Parkjába, ugyanakkor a kert és az épület utcafrontjának virágosítását terveztük. A vírushelyzet miatti költségvetési megszorítások végett csak a tervezett átalakítás felét tudtuk elvégezni, mivel csak arra volt pénzünk. Az eredmény azonban valóban szemet gyönyörködtető, hisz az épület és környezete egyből színesebb, virágosabb, életvidámabb lett.

 

A munkát jövőre szándékozunk befejezni, amikor levendulasort, öntöző berendezést, és díszkavicsba ültetett virágokat szeretnénk kiültetni. Szeptemberre tervezzük két új zászlótartó rúd beszerzését is. Tervünk továbbá , hogy az érsekcsanádi zászló folyamatosan lobogjon a Polgármesteri Hivatal előtt.

 

Meggyőződésünk, hogy a Virágos Magyarország Verseny zsűrije értékelni fogja ezt a változást, melyet korábban ők is szorgalmaztak. Az átutazók és az épület előtt elsétálók, valamint a Facebook oldal használói mindenesetre nagyon pozitív visszajelzéseket adnak.

 

Érsekcsanád Község Önkormányzata

Share