Get Adobe Flash player

Folyamatban a Könyvtár felújítása

 

Május hónapban is aktívan dolgoztak a kivitelezők a Könyvtár felújításán. Az épületet belülről kifestették, lerakták a laminált parkettát és a methlakit, és csempézve lettek a mosdók is. Haladnak a villany- és fűtészerelési  munkálatok, és a bővített részre is felkerült a cserép, lambéria. Most érkezett meg a zúzott kő a parkoló térköve alá, és megrendelték az új nagykaput is.

Amint a mosdók ajtói is megérkeznek, akkor berakjuk a bútorokat, szőnyegeket, függönyöket és megkezdődik az átköltözés is.

A kivitelezővel hamarosan egyeztetést kezdünk arról, hogy a külső hőszigetelést és a festést mikorra tervezi, mivel a pályázathoz kapcsolódó utolsó (10-12 millió forintos) számlát már csak jövőre, a folyószámla hitelkeretünk nyílásakor szeretnénk fizetni.

Május elején vendégünk volt országgyűlési képviselőnk, Zsigó Róbert államtitkár úr, aki egyetértett azzal az általános véleménnyel, hogy a térség egyik legszebb olyan kulturális színtere épül meg, ami kívülről megtartja a védett értékeket, de belülről már modern, tágas, világos tér várja az ide látogatókat, és a rendezvényeket is.

Share