Get Adobe Flash player

Kormányhivatali ügyfélfogadással kapcsolatos intézkedések

 

 

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

bajai járási hivatal

 Baja Járás valamennyi polgármestere részére

részére

 Székhelyén

Kizárólag elektronikus úton

Tárgy: Kormányhivatali ügyfélfogadással kapcsolatos intézkedések

Tisztelt Polgármester Asszony / Úr!

 Hivatkozással az Operatív Törzs 2020. március 14-i határozatának 2. pontjára, mely szerint a fővárosi és megyei kormányhivatalok ügyfélszolgálatainak működése tekintetében további döntések meghozatalára a Miniszterelnökséget vezető miniszter jogosult, a miniszter döntéseiről az alábbiakban tájékoztatom Tisztelt Polgármester Asszonyt/Urat.

Tekintettel arra, hogy a Kormány – Pest megye és Budapest kivételével – az ország teljes területére nézve megszüntette a kijárási korlátozást, 2020. május 18. napjától (hétfő) a bevezetett intézkedések enyhítésére a bajai kormányablakban az alábbiak szerint kerül sor.

Időpont nélkül érkező ügyfelek fogadása a kormányablakokban

A hétfői naptól – az időponttal rendelkező ügyfelek fogadása mellett – lehetséges a sorszámhúzás úgy, hogy arra kezdetben kizárólag a veszélyhelyzet ideje alatt lejárt vagy lejáró okmányok ügyintézésére (csere, pótlás, igénylés) kerülhet sor, kiemelt figyelmet fordítva a korábban bevezetett intézkedésekre (fertőtlenítés, maszk, kellő távolság tartása, sorszámosztó berendezés ügyintéző/biztonsági őr általi kezelés).

Az egy időben jelen lévő ügyfelek számának korlátozásának csökkentése

Az ügyfélszolgálatok teljes kapacitással (minden ügyfélpultnál egy időben történő ügyintézés megvalósítása) látják el a feladataikat. Az ügyfelek az ügyféltérben (az előírt 1,5-2 méter távolság betartásával, maszkban) várakozhatnak.

A biztonsági őr/sorszámot húzó munkatárs kiemelt figyelemmel kíséri a maszk viselésére vonatkozó előírások betartását.

A jövőben az előre foglalható időpontok számának meghatározásánál figyelembevételre kerül az időpont nélkül érkező ügyfelek száma is.

Kérem, hogy a fentiekről az állampolgárokat a helyben szokásos módon tájékoztatni szíveskedjen!

Segítő közreműködését előre is köszönöm!

Baja, 2020. május 15.

Tisztelettel:

 

Dr. Szenoradszki Endre

  járási hivatalvezető

 

 

 

 

Share