Get Adobe Flash player

Könyvtári hírek - 2021. január

Kedves Olvasóink!

Amíg a veszélyhelyzet fennáll a könyvtári szolgáltatásokat továbbra is két féle képen lehet igénybe venni.

Az egyik a „kapus kölcsönzés” amikor a könyvtár ajtajában át lehet venni és vissza lehet adni a kölcsönzött dokumentumokat.Kérésükre összekészítjük a könyveket, folyóiratokat! Az alábbi elérhetőségeken lehet jelezni az igényeket: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; 0670/523-9552; vagy a könyvtár Facebookoldalán Érsekcsanád Könyvtár.

Ez a szolgáltatás

Kedd: 10-12 óra és 13-15 óra között

Csütörtök: 10-12 óra és 13-15 óra között

vehető igénybe.

Természetesen házhozszállítási szolgáltatásunk is működik tovább, aki nem tudja, nem szeretné igénybe venni a kapus kölcsönzést, annak továbbra is házhoz szállítjuk a kért dokumentumokat, előzetes egyeztetés alapján, amiket a fent említett elérhetőségeken lehet jelezni.

2021-ben is széles folyóirat-kínálattalvárjuk az olvasni vágyókat. Idén 20 féle hetilap, havilap, magazin, folyóirat közül lehet válogatni. Egyelőre kölcsönözni lehet a lapokat, helyben olvasásra továbbra sincs lehetőség.

 Az idei választék:

Hetilap:

Blikk Nők

Fanny

Kiskegyed

Meglepetés

Nők Lapja

Szabad Föld

Havi lapok:

Buci Maci

Burda Style

Garfield

Kiskegyed Konyhája

Lakáskultúra

Ridikül

Zöld Újság

Két havi lapok:

Csók és Könny

Diéta és Fitness

Kiskegyed Otthona

Nők Lapja Psziché

Világjáró

Negyedévente járó lapok:

Múlt-Kor

Nők Lapja Évszakok

Reméljük mindenki talál kedvére valót!

A sajnálatos vírus-helyzetben jó hír, hogy a Kecskeméti Katona József Könyvtár jóvoltából beszerzésre került egy ózongenerátor, ami jelentősen lecsökkenti a könyvek karanténban tartásának idejét (eddig 72 óra kellett elzárnunk a könyveket, folyóiratokat, most az eljárás után 1 órával már elvihető a fertőtlenített dokumentum) és jóval biztonságosabbá teszi a kölcsönzést.

Új könyvek is érkeztek a könyvtárba! Várunk mindenkit szeretettel a megadott időpontokban vagy előzetes egyeztetés alapján.

 Katz Erika, Thuránszkyné Eszes Andrea

Share