Get Adobe Flash player

Szennyvíz érdekeltségi hozzájárulások alakulása

Többen is érdeklődnek a szennyvíz beruházáshoz befizetett érdekeltségi hozzájárulások visszafizetésének időpontjáról.

A Fundamenta Lakáskassza Zrt-től az alábbi tájékoztatást kapta a társulat ügyintézője:

„Szeptember hónapban végrehajtjuk a szerződéseken a kért módosításokat (átzárolás, szerződéses összeg és módozat módosítása), ezt követően, október hónapban kerül majd kiküldésre Önöknek az A3-as méretű tulajdonjog-igazolási lista, illetve az ügyfelek részére a kiutalási értesítő levél, amelyben szerepel az értesítés a szerződéses összegről, illetve amelynek mellékleteinek kitöltésével és visszaküldésével a zárolt összeg feletti maradványösszegről rendelkezhetnek az ügyfelek. 

Október hónapban indul a szerződések 3 hónapos kiutalási időszaka, ebben az időszakban várjuk majd vissza Önöktől a kitöltött tulajdonjog-igazolási listát. A szerződések kiutalással megszűnnek 2017.12.31-ével, a kifizetések pedig 2018.01.15-ig teljesülnek a módosítással érintett szerződésekről.”

Az értesítés nyomán kértem, hogy a cég mindent tegyen meg egy korábbi, lehetőleg még decemberi kiutalás érdekében, kérdés, hogy ezt hogyan bírálják majd el.

Amint a fenti hivatkozott kiutalás értesítőket a pénzintézet megküldi, várhatóan október hónapban tartunk egy olyan fórumot, melyre szakembereket hívunk, hogy az értesítővel kapcsolatos kérdéseket mindenki tisztázhassa a Fundamentával.

Felső Róbert

polgármester

 

Share